MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2015-2016 mokslo metų foto galerija / VIKTORINA „SKAITAU KNYGAS – RANDU DRAUGŲ“

2015 m. spalio 16 dieną Jonavos J. Vareikio progimnazijoje vyko renginys – viktorina  „Skaitau knygas - randu draugų", kuriame dalyvavo ir Ruklos mokiniai.  
Viktorinos tikslas – skatinti moksleivius kuo daugiau skaityti ir plėsti savo žinias. Užduotys buvo labai įvairios – nuo bendrųjų klausimų iki mitologijos personažų, nuo patarlių iki teksto rimavimo, nuo mįslių iki literatūrinių klausimų ir knygų veikėjų. Tačiau mūsų ketvirtokų komanda (mokytoja V.Gustienė) neišsigando net aštuonių komandų konkurencijos ir labai šauniai pasirodė! Viktorinai ketvirtokėlius padėjo ruošti ir mokyklos bibliotekininkė Lilija Stepšienė.
2015 m. spalio 16 dieną Jonavos J. Vareikio progimnazijoje vyko renginys – viktorina „Skaitau knygas - randu draugų", kuriame dalyvavo ir Ruklos mokiniai. Viktorinos tikslas – skatinti moksleivius kuo daugiau skaityti ir plėsti savo žinias. Užduotys buvo labai įvairios – nuo bendrųjų klausimų iki mitologijos personažų, nuo patarlių iki teksto rimavimo, nuo mįslių iki literatūrinių klausimų ir knygų veikėjų. Tačiau mūsų ketvirtokų komanda (mokytoja V.Gustienė) neišsigando net aštuonių komandų konkurencijos ir labai šauniai pasirodė! Viktorinai ketvirtokėlius padėjo ruošti ir mokyklos bibliotekininkė Lilija Stepšienė.